Τα μέρη του μοσχαριού και η χρήση τους

Το κάθε κομμάτι του κρέατος εμφανίζεται στη φωτογραφία.

Τα σύμβολα που θα ακολουθήσουν, σημαίνουν:

Φούρνος= Φούρνος

Κοκκινιστό= Κατσαρόλα

Τηγάνι= Τηγάνι

Σχάρα= Σχάρα

και εφαρμόζοντε στα κατάλληλα προϊόντα.

ΦούρνοςΚοκκινιστόΤηγάνι

Κάνει για όλα τα μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, γιουβέτσι αλλά και για κιμά.

ΦούρνοςΚοκκινιστόΤηγάνι

Κάνει για όλα τα μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, γιουβέτσι αλλά και για κιμά.

ΦούρνοςΚοκκινιστό

Χρησιμοποιείται είτε για την γλώσσα,τα μάγουλα είτε για κάποιο ζωμό.

Γίνεται στο φούρνο και βραστή

ΤηγάνιΣχάρα

Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι.

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μαγειρικής κόβετε και ξεκοκαλίζεται ολόκληρο κομμάτι και χρησιμοποιείται για φούρνο ή κατσαρόλα!

 

ΤηγάνιΣχάρα

Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι.

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μαγειρικής κόβετε και ξεκοκαλίζεται ολόκληρο κομμάτι και χρησιμοποιείται για φούρνο ή κατσαρόλα!

 

ΤηγάνιΣχάρα

Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι.

ΤηγάνιΣχάρα

Ιδανικό για ψήσιμο στη σχάρα ή σε τηγάνι.

Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις μαγειρικής κόβετε ολόκληρο κομμάτι και χρησιμοποιείται για φούρνο ή κατσαρόλα!

ΦούρνοςΚοκκινιστόΤηγάνι

Κάνει για όλα τα μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο.

Κάνει για τον φούρνο

Κάνει για το τηγάνι κομμένο σε λεπτές φέτες αλλά και για κιμά.

Κοκκινιστό

Κάνει για όλα τα μαγειρευτά όπως κοκκινιστό, λεμονάτο, στιφάδο, αλλά και για κιμά.

Κοκκινιστό

Κάνει για λεμονάτο αλλά προτιμήστε το για κιμά.

Κοκκινιστό

Κάνει για ψητό κατσαρόλας, λεμονάτο και κοκκινιστό.

Κοκκινιστό

Κάνει για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό και στιφάδο.

Το ποντίκι γάλακτος κάνει για όλες τις χρήσεις!

ΤηγάνιΣχάρα

Κάνει για χάρα και τηγάνι.

Κοκκινιστό

Κάνει για μαγειρευτά όπως κοκκινιστό και στιφάδο.

Δημοσιεύτηκε σε10 Δεκεμβρίου 2014 in Μέρη και χρήση κρέατος

Share the Story

Για τον Συγγραφέα

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top