Rib Eye

Το Rib Eye steak είναι μπριζόλα μοσχαρίσια η οποία προέρχεται από το έβδομο (7ο) μέχρι και το δωδέκατο (12ο) κόκκαλο.

Η μπριζόλα μπορεί να είτε με κόκκαλο (έχουμε το prime rib) είτε χωρίς ύστερα από την ιδιαίτερη κοπή του!

Είναι άκρως γευστικό και τρυφερό.

 Το συνιστούμε για καλό αργό ψήσιμο στο φούρνο  ή στο γκριλ αλλά απογειώνεται η γεύση του στη σχάρα!

Ποσότητα ανά 100 γρ
  • Θερμίδες (kcal) 291
ΠεριεκτικότηταΘρεπτικά Συστατικά
Λιπίδιο 22 g

Χοληστερόλη 80 mg

Νάτριο 54 mg

Κάλιο 260 mg

Υδατάνθρακες 0 g

Φυτικές ίνες 0 g

Ζάχαρη 0 g

Πρωτεΐνη 24 g

Βιταμίνη Α:  25 IU

Βιταμίνη C: 0 mg

Ασβέστιο: 11 mg

Σίδηρος: 2,2 mg

Βιταμίνη D: 7 IU

Βιταμίνη Β6: 0,5 mg

Βιταμίνη Β12: 2,1 mg

Μαγνήσιο: 22 mg

Δημοσιεύτηκε σε1 Δεκεμβρίου 2015 in για το μοσχάρι

Share the Story

Για τον Συγγραφέα

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to Top